HAYAT İLE ÖLÜM ARASI KIL PAYI

Ramazan SEYKANDiyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu’nda meydana gelen kazada TIR devrildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı TIR’ın devrilmesi sonucu Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı. Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu’nda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı..

HAYAT İLE ÖLÜM ARASI KIL PAYI
Yayınlanma: Güncelleme:

Ramazan SEYKAN
Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu’nda meydana gelen kazada TIR devrildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı TIR’ın devrilmesi sonucu Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.

Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu’nda henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı TIR’ın devrilmesi sonucu TIR şoförü yaralandı. Kaza bu sabah saatlerinde Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolunda meydana geldi. Sürücüsünün isminin öğrenilemediği TIR devrildi. Sürücüsünün yaralandığı kazada TIR yan yatarak yolu kapattı. Diyarbakır-Lice-Bingöl Karayolu gidiş yönü yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kalırken, daha sonra Jandarma karayolunu trafiğe açtı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.