JASAT’TAN HUZUR OPERASYONU

Operasyonlar kapsamında Dicle’de 17 yıl 36 ay 10 gün hapis cezası bulunan ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir aranan şüpheli yakalandı.Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:Yapılan..

JASAT’TAN HUZUR OPERASYONU
Yayınlanma: Güncelleme:

Operasyonlar kapsamında Dicle’de 17 yıl 36 ay 10 gün hapis cezası bulunan ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir aranan şüpheli yakalandı.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Yapılan titiz çalışmalar sonucunda; Diyarbakır ve Sivas illerinde sekiz ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen “Bina İçerisinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan hakkında 17 yıl 36 ay 10 gün hapis cezası bulunan ve yaklaşık 2 yılı aşkın süredir aranan şüpheli R.B. Dicle İlçesi Tepebaşı Mahallesinde icra edilen operasyon sonucunda kıskıvrak yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararlılıkla aralıksız olarak devam edilmektedir.


Haber: Ramazan SEYKAN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.