SİİRT CİNAYETİNİN 5 ŞÜPHELİSİ 11 YIL SONRA DİYARBAKIR’DA YAKALANDI

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, 2010 yılında Siirt ili Merkez ilçesi Barış mahallesinde yapılan düğün merasimi esnasında iki grup arasında çıkan kavga sonucunda M.C.T. ve M.Ş.T. isimli şahıslar öldürülmüş, Diyarbakır İl..

SİİRT CİNAYETİNİN 5 ŞÜPHELİSİ 11 YIL SONRA DİYARBAKIR’DA YAKALANDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, 2010 yılında Siirt ili Merkez ilçesi Barış mahallesinde yapılan düğün merasimi esnasında iki grup arasında çıkan kavga sonucunda M.C.T. ve M.Ş.T. isimli şahıslar öldürülmüş, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan araştırmalar sonucunda olayın faillerinin Diyarbakır ili Bismil ilçesi Köseli mahallesinde bir adreste saklandıkları öğrenilmesi üzerine operasyon yapıldığı bildirildi.

JASAT eve operasyon yaptı, 5 kişi yakalandı
Açıklamada, “Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 09 Ağustos 2021 tarihinde Bismil ilçesi Köseli Mahallesinde yapılan müşterek operasyonda olayın failleri olan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.B.E. (56), 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E. (55), 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.E. (33) 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E. (32) ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası M.E. (28) isimli sanıklar saklandıkları adreste yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmış ve cezaevine teslim edilmişlerdir” denildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.