SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ofis Semti Akkoyunlu 2. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, günübirlik ev kiralama işi yapan şahıslar sokakta bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede silahların çekilmesiyle kavgaya..

SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Ofis Semti Akkoyunlu 2. Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, günübirlik ev kiralama işi yapan şahıslar sokakta bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede silahların çekilmesiyle kavgaya dönüştü. Kavga esnasında patlayan silahın kurşunlarından biri V.K. isimli bir kişiye ve park halinde olan araca isabet etti. Silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesi üzere olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çevredeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili geniş çapta inceleme yapılarak, kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı.

DİYARBAKIR’DA İDDİAYA GÖRE GÜNÜBİRLİK EV KİRAYA VERENLER ARASINDA SOKAK ORTASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA, 1 KİŞİ YARALANDI.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.