Mersin’de PKK operasyonu: 5 gözaltı

Mersin’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.   İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde,..

Mersin’de PKK operasyonu: 5 gözaltı
Yayınlanma: Güncelleme:

Mersin’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde, aralarında terör amaçlı kamu malına zarar verme, bir kamu görevlisinin konutuna molotof atma ve bazı sokak eylemlerine katılanların da bulunduğu 5 şüpheli tespit edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik merkez Akdeniz ilçesinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda zanlıların tamamı yakalanarak gözaltına alındı.

MERSİN’DE PKK/KCK TERÖR ÖRGÜTÜNE YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONDA 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI. (İHA/MERSİN-İHA)

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise çok sayıda materyal ve doküman ele geçirildi. Yakalanan 5 şüpheli işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.