Eğitim yuvasında işkence gibi şiddet

Diyarbakır’da bir ortaokulda bir öğrencinin eğitimciler tarafından şiddete maruz bırakıldığı iddia edildi.   Diyarbakır Şehit Başkomiser Fatih Özdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Asım Bilal‘e eğitimciler tarafından şiddet ve dayak uygulandığı..

Eğitim yuvasında işkence gibi şiddet
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da bir ortaokulda bir öğrencinin eğitimciler tarafından şiddete maruz bırakıldığı iddia edildi.

 

Diyarbakır Şehit Başkomiser Fatih Özdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Asım Bilal‘e eğitimciler tarafından şiddet ve dayak uygulandığı iddia edildi.

Merkezi Diyarbakır’da bulunan Birlik ve Akademik Düşünce Derneği (BADDER) Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Beybur, konuyla ilgili sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Suna Kepoğlu Ataman’ın da etiketlenerek paylaşımda bulundu.

Paylaşımında ardından söz konusu okul yönetimi ve eğitimcileri kısa sürede tepkiler yükseldi. Beybur paylaşımında şu ifadeleri kullandı:“Cumhuriyetimizin 100 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan eğitim ve öğretime bu kadar önem verirken, Diyarbakır Şehit Başkomiser Fatih Özdil İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Asım Bilal’ e eğitimciler tarafından şiddet ve dayak… Veli okul yönetimine sorunca cevap alınamıyor?

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.