Skunk tehlikesi

Diyarbakır emniyet müdürlüğü narkotik şube amirliği yine başarılı bir operasyona imza attı. Günümüzün en tehlikeli uyuşturucu maddelerinden olan skunk adındaki uyuşturucudan yüklü miktarda yakaladı. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü..

Skunk tehlikesi
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır emniyet müdürlüğü narkotik şube amirliği yine başarılı bir operasyona imza attı. Günümüzün en tehlikeli uyuşturucu maddelerinden olan skunk adındaki uyuşturucudan yüklü miktarda yakaladı.

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları araştırma sonucu bir aracın Diyarbakır’dan batı illerine yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağını tespit etmesi üzerine 8 Kasım günü Şanlıurfa Bulvarı’nda söz konusu araca operasyon yaptı.

Narkotik dedektör köpeğin de yer aldığı başarılı operasyonda;

 

*104 kilo 870 gram skunk maddesi ele geçirildi.*

 

Yakalanan araç sürücüsü Y.B. hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklandığının bilgisi alındı

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.