O An

Kaza, dün Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu minibüsüne, sola dönüşte, olaya müdahaleye giden motosikletli Yunus ekibi çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki 2 polis memuru, yola savruldu. İhbar üzerine..

O An
Yayınlanma: Güncelleme:

Kaza, dün Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen yolcu minibüsüne, sola dönüşte, olaya müdahaleye giden motosikletli Yunus ekibi çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletteki 2 polis memuru, yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 2 polis memurundan biri, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne diğeri ise yakındaki özel hastaneye götürüldü. Kazanın KGYS kamerasınca kaydedilen görüntüleri ortaya çıktı. Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, dün Diyarbakır’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yaralı polislerden Bekir Işık’ı tedavi gördüğü hastanede, taburcu edilen Cihan Çınar’ı ise evinde ziyaret ederek, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.