E TİPİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Olay, Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi içinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir tutuklu, cezaevinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunmak istedi. Güvenlik güçlerinin fark etmesi sonucu ikna ekibi şahsı intihardan vazgeçirmeye..

E TİPİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Olay, Diyarbakır E Tipi Kapalı Cezaevi içinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir tutuklu, cezaevinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunmak istedi. Güvenlik güçlerinin fark etmesi sonucu ikna ekibi şahsı intihardan vazgeçirmeye ikna etmek için konuşmaya başladı. Gözyaşları içerisinde ikna ekibiyle konuşan şahıs, çevredekilerden limonata istedi. 2 şişe limonata içen şahıs, çatıda bulunan kiremitleri de söküp aşağı attı. Şahıs, uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek aşağı indirildi.

DİYARBAKIR’DA BİR TUTUKLU, E TİPİ KAPALI CEZAEVİNİN ÇATISINA ÇIKARAK İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU. CEZAEVİ GÖREVLİLERİNDEN LİMONATA İSTEYEN ŞAHIS, İÇECEĞİNİ İÇTİKTEN SONRA İKNA EDİLEREK ÇATIDAN İNDİRİLİP İÇERİ ALINDI. (MURAT BAŞAL/DİYARBAKIR-İHA) Diyarbakır’da bir tutuklu, E Tipi Kapalı Cezaevinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Cezaevi görevlilerinden limonata isteyen şahıs, içeceğini içtikten sonra ikna edilerek çatıdan indirilip içeri alındı.


Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.