Hastane Binası da Kurşunlandı…

Diyarbakır’da sabah saatlerinde bir restoranda çıkan, sokakta devam eden 4 kişinin yaralandığı, 6 şüphelinin de gözaltına alındığı silahlı kavganın ardından, saat 14.00 sıralarında da bir başka  kurşunlama olayı yaşandı. Aynı sokakta..

Hastane Binası da Kurşunlandı…
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da sabah saatlerinde bir restoranda çıkan, sokakta devam eden 4 kişinin yaralandığı, 6 şüphelinin de gözaltına alındığı silahlı kavganın ardından, saat 14.00 sıralarında da bir başka  kurşunlama olayı yaşandı. Aynı sokakta bulunan ve restoranla aynı ismi taşıyan içecek satılan markete motosikletle gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Şüpheliler geldikleri motosikletle olay yerinden kaçarken, kapalı olan marketin kepenklerine ve duvarına 10 kurşun isabet etti. Yaralananın olmadığı olayın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, delil toplarken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.