Ä°FTAR SAATÄ°YDÄ°, SÄ°LAHLAR PATLADI VE SONUÇ…

Diyarbakır’da bir grup, iki araç ile iftar saatinde kıraathane taradı. Silahlı olayda, 1’i ağır, 3 kiÅŸi yaralandı. Olay, iftar sonrası Kayapınar ilçesi Mahabat Bulvarı 75 Metre Yol KavÅŸağı’nda bulunan bir..

Ä°FTAR SAATÄ°YDÄ°, SÄ°LAHLAR PATLADI VE SONUÇ…
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da bir grup, iki araç ile iftar saatinde kıraathane taradı. Silahlı olayda, 1’i ağır, 3 kiÅŸi yaralandı.

Olay, iftar sonrası Kayapınar ilçesi Mahabat Bulvarı 75 Metre Yol KavÅŸağı’nda bulunan bir kıraathanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, iki araç ile kıraathane önüne gelen kimliÄŸi belirsiz kiÅŸiler, kıraathaneyi yaylım ateÅŸine tuttu. Açılan ateÅŸ sonucu 1’i ağır 3 kiÅŸi yaralandı. Çevredeki vatandaÅŸların 112 komuta merkezine ihbarda bulunması üzerine olay yerine çok sayıda acil saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekipleri, olay yerinde yaralılara ilk müdahalelerini yaptıktan sonra kentteki hastanelere sevk etti. Olay yerinde çok sayıda boÅŸ kovan bulunurken, polis ekipleri incelemelerde bulunarak saldırıyı gerçekleÅŸtiren ÅŸahısların yakalanması için çalışma baÅŸlattı.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.