BU BİR SUÇ ÜSTÜ HABERİDİR

Önce akşam vatandaş ihbarını değerlendirerek bir zincir markete baskın yaptılar. Ardından daha ilk baskının yankıları dinmemişti ki bu kez de öğlen saatlerinde aynı zincir markete baskın düzenlediler. Her iki baskın..

BU BİR SUÇ ÜSTÜ HABERİDİR
Yayınlanma: Güncelleme:

Önce akşam vatandaş ihbarını değerlendirerek bir zincir markete baskın yaptılar. Ardından daha ilk baskının yankıları dinmemişti ki bu kez de öğlen saatlerinde aynı zincir markete baskın düzenlediler. Her iki baskın sırasında da fahiş fiyata yağ satmak için depoya gizlenen yağları ele geçirdiler. Suç üstü yapılan zincir marketin yetkilisinin söylemleri ise hayli ilginçti.

“Gece geldi, bu gün raflara dizecektik”
Ayçiçek yaÄŸlarının depolarda stoklandığı iddiaları üzerine baskınlarını sürdüren BaÄŸlar Belediyesi zabıta ekiplerinin ulusal bir zincir marketin deposunda karşılaÅŸtığı manzara ve market yetkilisinin savunması “pes” dedirtti.
Raflarda olması gereken ayçiçek yağlarını bulamayan zabıta depoya baskın gerçekleştirdi.
Giriş ve çıkışları kapatarak arama yapan zabıta ekipleri, yüklü miktarda ürünün stoklandığını tespit ederek ürünlere el koydu ve yasal işlem başlattı.

“Neden Vatandaşı MaÄŸdur Ediyorsunuz?”

Zabıta görevlisinin,”raflarda yaÄŸ yok ama depolar dolu. Bize yaÄŸ olmadığını söylediniz, peki bunlar nedir? Neden vatandaÅŸları maÄŸdur ediyorsunuz? Niçin devlet ile milleti karşı karşıya getiriyorsunuz ” ÅŸeklindeki tepkisine market görevlisinin “geceden geldi. Biz bugün raflara dizecektik ” diye cevap vermesi alış veriÅŸ için gelen vatandaÅŸların da tepkisini çekti.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.