BİR GARİP HIRSIZLIK

Ahlaksızlığın ve daha bir çok kötülüğün vücut bulmuş hali olan hırsızlık yeni bir kategoriye daha ulaştı ve akıl almaz bir biçime büründü. Kıymetli, değerli veya farklı amaçlar için çalınan hırsızlıkları..

BİR GARİP HIRSIZLIK
Yayınlanma: Güncelleme:

Ahlaksızlığın ve daha bir çok kötülüğün vücut bulmuş hali olan hırsızlık yeni bir kategoriye daha ulaştı ve akıl almaz bir biçime büründü. Kıymetli, değerli veya farklı amaçlar için çalınan hırsızlıkları hepimiz duyduk ama bir binanın su giderinin yerinden sökülerek çalınmasına belki de bir çoğumuz ilk kez şahitlik ediyoruz.

Geçtiğimiz günlerde bir ara sokaktaki binanın yağmur suyu gider borusunun kimliği belirsiz kişi tarafından çalınması güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Garip hırsızlık olayı, Tepebaşı ilçesine bağlı Hoşnudiye mahallesi Tacin sokakta yaşandı. Bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir şahıs binanın çatısından akan yağmur suyunun taşıyan yaklaşık 2 buçuk metre uzunluğundaki plastik boruyu söküp götürdüğü görünüyor. Geçtiğimiz pazar günü gece gerçekleşen olayda hırsız, birkaç kez boruyu sökmeye çalışıyor, bir ara olay yerinden uzaklaşıp sonra tekrar koşarak gelip boruyu sökerek götürüyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.