BİR HAFTADIR KAYIP OLAN İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN ÖLÜ BULUNDU

YeniÅŸehir ilçesi Güvendere Mahallesi’nde öğle saatlerinde vatandaÅŸlar, trafo direÄŸinin dibinde hareketsiz halde bir kadın buldu. VatandaÅŸların ihbarı üzerine olay yerine 112 saÄŸlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekiplerinin yaptığı..

BİR HAFTADIR KAYIP OLAN İKİ ÇOCUK ANNESİ KADIN ÖLÜ BULUNDU
Yayınlanma: Güncelleme:

YeniÅŸehir ilçesi Güvendere Mahallesi’nde öğle saatlerinde vatandaÅŸlar, trafo direÄŸinin dibinde hareketsiz halde bir kadın buldu. VatandaÅŸların ihbarı üzerine olay yerine 112 saÄŸlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. SaÄŸlık ekiplerinin yaptığı incelemede kadının hayatını kaybettiÄŸi belirlendi. Jandarma ekiplerinin yaptığı araÅŸtırma sonucu cesedin 7 gündür kayıp olan iki çocuk annesi Åžerifa Çelik’e (23) ait olduÄŸu tespit edildi. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Åžerifa Çelik’in eÅŸi Mehmet Çelik, 12 Aralık tarihinde 3 aylık ve 4 yaşındaki çocuklarını bırakıp evden ayrılan eÅŸi için polise kayıp ihbarında bulunmuÅŸtu. Olayla ilgili soruÅŸturma sürüyor.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.