DÄ°YARBAKIR’DA 10 KASIM ATATÃœRK’Ãœ ANMA TÖRENÄ°

YeniÅŸehir ilçesi Anıt Park’ta düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Diyarbakır Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Gökhan ÇiloÄŸlu, Ä°l Emniyet Müdürü Dr. Hasan AÅŸkın, Cumhuriyet..

DÄ°YARBAKIR’DA 10 KASIM ATATÃœRK’Ãœ ANMA TÖRENÄ°
Yayınlanma: Güncelleme:

YeniÅŸehir ilçesi Anıt Park’ta düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi Münir KaraloÄŸlu, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Diyarbakır Ä°l Jandarma Komutanı TuÄŸgeneral Gökhan ÇiloÄŸlu, Ä°l Emniyet Müdürü Dr. Hasan AÅŸkın, Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Mustafa Çelenk, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, kamu kurum müdürleri ile vatandaÅŸlar katıldı.
Saat 09.05’de sirenlerin çalınmaya birlikte tüm Türkiye’de olduÄŸu Diyarbakır’da da saygı duruÅŸunda bulunuldu, bayraklar yarıya indirildi. Çelenk sunumu, saygı duruÅŸu ve Ä°stiklal Marşı’nın okunması ile baÅŸlayan tören, daha sonra Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde devam etti.
Atatürk’ü anma programı, yapılan anma etkinlikleriyle son buldu.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.