DİYARBAKIR’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

Yenişehir ilçesi Anıt Park’ta düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Hasan Aşkın, Cumhuriyet..

DİYARBAKIR’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yenişehir ilçesi Anıt Park’ta düzenlenen törene, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, 7. Kolordu Komutanı Tümgeneral Yılmaz Yıldırım, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan Çiloğlu, İl Emniyet Müdürü Dr. Hasan Aşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan, kamu kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.
Saat 09.05’de sirenlerin çalınmaya birlikte tüm Türkiye’de olduğu Diyarbakır’da da saygı duruşunda bulunuldu, bayraklar yarıya indirildi. Çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, daha sonra Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi’nde devam etti.
Atatürk’ü anma programı, yapılan anma etkinlikleriyle son buldu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.