GÖNÜL SEFERBERLİĞİNDE HAFTA SONU MESAİSİ

AK Parti’li Diyarbakır BaÄŸlar Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu, ilçenin en büyük mahallelerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde eÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ile birlikte ziyaretler gerçekleÅŸtirirken, vatandaÅŸlardan yakın ilgi gördü. Sokak ve..

GÖNÜL SEFERBERLİĞİNDE HAFTA SONU MESAİSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti’li Diyarbakır BaÄŸlar Ä°lçe Belediye BaÅŸkanı Hüseyin BeyoÄŸlu, ilçenin en büyük mahallelerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde eÅŸi Dürdane BeyoÄŸlu ile birlikte ziyaretler gerçekleÅŸtirirken, vatandaÅŸlardan yakın ilgi gördü. Sokak ve caddeleri baÅŸtan sona kadar gezen BeyoÄŸlu, kendisi ile çeÅŸitli konularda görüşmek isteyen vatandaÅŸları dinleyerek taleplerini not aldı. Hasta ve yaÅŸlı vatandaÅŸların yaÅŸadığı aileleri ziyaret eden BeyoÄŸlu, “Ãœlkemizin selameti için içte ve dışta büyük mücadele ortaya koyan CumhurbaÅŸkanımız Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın selamlarını iletip hizmetkarı olduÄŸumuz aziz milletimizin hayır dualarını almaya geldik” ifadelerini kullanarak, bazı vatandaÅŸlarla koyu sohbetler gerçekleÅŸtirdi.

BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINI HAFTA SONU DA SÜRDÜ.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.