GÖNÜL SEFERBERLİĞİNDE HAFTA SONU MESAİSİ

AK Parti’li Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin en büyük mahallelerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyaretler gerçekleştirirken, vatandaşlardan yakın ilgi gördü. Sokak ve..

GÖNÜL SEFERBERLİĞİNDE HAFTA SONU MESAİSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti’li Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin en büyük mahallelerinden olan 5 Nisan Mahallesi’nde eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte ziyaretler gerçekleştirirken, vatandaşlardan yakın ilgi gördü. Sokak ve caddeleri baştan sona kadar gezen Beyoğlu, kendisi ile çeşitli konularda görüşmek isteyen vatandaşları dinleyerek taleplerini not aldı. Hasta ve yaşlı vatandaşların yaşadığı aileleri ziyaret eden Beyoğlu, “Ülkemizin selameti için içte ve dışta büyük mücadele ortaya koyan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip hizmetkarı olduğumuz aziz milletimizin hayır dualarını almaya geldik” ifadelerini kullanarak, bazı vatandaşlarla koyu sohbetler gerçekleştirdi.

BAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN BEYOĞLU, ESNAF VE VATANDAŞ BULUŞMALARINI HAFTA SONU DA SÜRDÜ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.