KAYMAKAM BEŞİKCİ BAYRAM ZİYARETİNDE

Kurban Bayramı münasebetiyle YeniÅŸehir Ä°lçe Belediyesi’ne baÄŸlı olan Engelsiz YaÅŸam Merkezi ve Ä°kinci Bahar Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden YeniÅŸehir Ä°lçe Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkan Vekili Murat BeÅŸikci, engelli bireyler ve..

KAYMAKAM BEŞİKCİ BAYRAM ZİYARETİNDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Kurban Bayramı münasebetiyle YeniÅŸehir Ä°lçe Belediyesi’ne baÄŸlı olan Engelsiz YaÅŸam Merkezi ve Ä°kinci Bahar Millet Kıraathanesi’ni ziyaret eden YeniÅŸehir Ä°lçe Kaymakamı ve Belediye BaÅŸkan Vekili Murat BeÅŸikci, engelli bireyler ve yaÅŸlılarla bir araya geldi. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam BeÅŸikci, eski bayramları yad ettiklerini belirterek, “Engelli bireylerimiz sosyal çevrelerinin baskısı, aile desteÄŸinin yetersizliÄŸi ve yaÅŸadıkları ekonomik sıkıntılar nedeniyle maalesef toplumdan iyice uzaklaşıyorlar. Onların farklılıklarının dezavantajlı olarak görülmesi kabul edilir bir durum deÄŸildir. Engelli bireylere yönelik uygulamaların engellilik algısını olumlu yönde farklılaÅŸtırdığını ve özellikle belediyemizin yapmış olduÄŸu çalışmalarda engellilerle aramızdaki engelleri kaldırınca topluma daha hızlı adapte olabileceklerini gördük. Engellilerimize psiko-sosyal desteÄŸe, mesleki beceri geliÅŸtirmeye ve toplumsal hayata katılmalarını saÄŸlamaya devam edeceÄŸiz. Bayram dolayısıyla da ziyaret ettiÄŸimiz Engelsiz YaÅŸam Merkezi’mizdeki engelli vatandaÅŸlarımızın bayramlarını en içten dileklerimle tekrar kutlarım” diye konuÅŸtu.

  Ä°kinci Bahar Millet Kıraathanesi’ndeki yaÅŸlıları bayramlaÅŸmak için ziyaret eden Kaymakam BeÅŸikci, bayram kendileri için büyükleri ziyaret etmek, onlarla eski bayramları yad etmekle daha deÄŸerli hale geldiÄŸini, bu bayram da onları ziyaret edip, bayramlarını kutladıklarını kaydetti.

DÄ°YARBAKIR’IN YENÄ°ÅžEHÄ°R Ä°LÇE KAYMAKAMI VE BELEDÄ°YE BAÅžKAN VEKÄ°LÄ° MURAT BEŞİKCÄ°, BELEDÄ°YE TARAFINDAN AÇILAN VE Ä°LÇEYE KAZANDIRILAN ENGELSÄ°Z YAÅžAM MERKEZÄ° VE Ä°KÄ°NCÄ° BAHAR MÄ°LLET KIRAATHANESÄ°’NE BAYRAM ZÄ°YARETÄ°NDE BULUNDU

KAYMAKAM BEŞİKCÄ° ÅžEHÄ°T AÄ°LELERÄ° Ä°LE BÄ°R ARAYA GELDÄ° 

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Kurban Bayram dolayısıyla ilçede ikamet eden şehit ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam BeÅŸikci, Kurban Bayramında da ÅŸehit ailelerini yalnız bırakmadı. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Kaymakam BeÅŸikci, vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden ÅŸehitlerin deÄŸerli ailelerinin normal günlerde olduÄŸu gibi bayramlarda da ziyaret ettiklerini söyledi. Kaymakam BeÅŸikci, ”Onları sık sık ziyaret ederek ekonomik, sosyal ve psikolojik olarak destek vermeye, ihtiyaçlarını karşılamaya ve her daim devlet olarak onların yanlarında olduÄŸumuzu hissettirmeye çalışıyoruz. Vatan uÄŸrunda ÅŸehit olmuÅŸ ÅŸehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, onların bizlere bıraktıkları emanetlere sahip çıkmaya devam edeceÄŸiz. Åžehit ailelerimize de bayram dolayısıyla bizi ailelerinden biri olarak kabul ettikleri için de çok teÅŸekkür ediyorum” dedi. 

  Bayram ziyareti için evlerine misafir olan Kaymakam BeÅŸikci’ye ziyaretlerinden dolayı mutluluklarını ifade eden ÅŸehit aileleri ise, “Bizim hiç yalnız olmadığımızı hissettiren devletimize ve her sorunumuzda yanımızda olan Kaymakam BeÅŸikci’ye çok teÅŸekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun” diye konuÅŸtu. 

DÄ°YARBAKIR’IN YENÄ°ÅžEHÄ°R Ä°LÇE KAYMAKAMI VE BELEDÄ°YE BAÅžKAN VEKÄ°LÄ° MURAT BEŞİKCÄ°, KURBAN BAYRAM DOLAYISIYLA Ä°LÇEDE Ä°KAMET EDEN ÅžEHÄ°T AÄ°LELERÄ°NÄ° ZÄ°YARET ETTÄ°.

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.