BAŞKAN AYDIN”KÜRTLERİ DEĞİL AVRUPAYI DİNLEDİLER”

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığının sürdürdüğü İlçe İlçe 2023’e projesine Merkez Yenişehir ilçesi ile devam edildi. İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla; Diyarbakır’daki Ak Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, MKYK..

BAŞKAN AYDIN”KÜRTLERİ DEĞİL AVRUPAYI DİNLEDİLER”
Yayınlanma: Güncelleme:

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığının sürdürdüğü İlçe İlçe 2023’e projesine Merkez Yenişehir ilçesi ile devam edildi. İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın’ın organizasyonuyla; Diyarbakır’daki Ak Parti’ye ait tüm İl Kademeleri, MKYK üyeleri Abdurrahim Fırat ve Suna Kepolu Ataman, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe ve Çermik Belediye Başkanı Şeyhmus Karamehmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri,
17 ilçenin başkanları, Kadın kolları başkanları,  Gençlik kolları başkanları ve partililerin bulunduğu büyük  kalabalık bir grup ile beraber Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine çıkarma yapıldı.
Merkez İlçe Yenişehir’e gelen İl Başkanı Aydın ve beraberindekiler, ilçe merkezinde 21 ayrı gruba ayrılarak İlçenin 21 ayrı lokasyonunda aynı anda eş zamanlı olarak program gerçekleştirip vatandaşlarla bir araya geldiler.
Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan ziyaret ve buluşmalarda vatandaşların beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayrı grup halindeki Ak partililer; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdiler.
Ak Parti il başkanı Muhammet Şerif Aydın, burada yaptığı konuşmada, “Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı olarak Diyarbakır’ın her mahallesinde, her sokağında olma yolculuğumuza devam ediyoruz. Bu doğrultuda bugün de Yenişehir İlçemizdeyiz. Tüm teşkilatımız, tüm birimlerimiz ve yöneticilerimiz birlikte Yenişehir’in tamamında sahada vatandaşlarımızla bir aradayız. Göreve geldiğimizde söylediğimiz gibi biz, gönülleri kazanmaya geldik. İnsanlarımız hizmetin en güzeline layıktır ve çok iyi bir hizmet siyasetini hükümet olarak yapıyoruz. Bizim de Teşkilat olarak amacımız, hizmet siyasetini Gönül siyaseti ile taçlandırmaktır. Bizler Teşkilatlar olarak bir yandan 2023 Seçimlerine yönelik sandık çalışmalarımızı güçlü bir şekilde yürütürken, diğer yandan da sahadaki çalışmalarımızla hemşehrilerimizin yüreğine dokunmaya çalışıyoruz.
Diyarbakır’ımız yaklaşık 40 yıl boyunca malesef terörle, çatışmayla, olaylarla anıldı. Bu süreç boyunca hepimiz bir bütün olarak zarar gördük. Sonucunda da her anlamda geride kaldık. Bu kayıp 40 yılın telafisi için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir gayretle çaba sarfediyoruz.
Ak Parti İktidarları boyunca bölgenin ekonomik, Sosyalojik, Ticari ve Kültürel kalkınması için sürekli bir çaba içerisinde olduk. Bu çabalar sonuç verecek ve bir kaç yıl içerisinde muadil illerle 40 yıllık aranın kapanmaya başladığını inşallah göreceğiz.

ÇÖZÜM SÜRECİNİ BİTİREN KANDİL’DEKİ TERÖR BARONLARIDIR

Ak Parti Hükümetleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Kürtlerle ilgili her biri devrim niteliğinde adımlar attık. Ohal’in kaldırılmasından Kürtçe Televizyonlara kadar onlarca adımı bizler CHP’nin ahlaksızca yaptığı karşı çıkmalarına rağmen yaptık. Kürt Meselesini Yasal değişiklikler, Açılımlar ve süreçlerle ortadan kaldırmak için çok emek verdik. Sayın Cumhurbaşkanımız 9 Temmuz’da Diyarbakır mitinginde yapmış olduğu konuşmada çözüm sürecinin HDP ve kandil tarafından sabote edilerek bitirildiğini ifade etmişti. Terör örgütünün yönetici kadrosunda yer alan Terörist başı Duran Kalkan, bu hafta kendilerine Avrupadaki dostlarından, Süreçler devam ederken, çatışmayı sürdürün, silahları bırakmayın diye sürekli talimatlar geldiğini itiraf etti. Kürtleri değil Avrupayı dinlediler. Bu malumun ilanıyla bir kez daha tescillenmiştir ki Çözüm Süreci, Kandildeki terör baronları tarafından baltalanmış ve bitirilmiştir. Biz her zaman her yerde şunu ifade ediyoruz. Ne Terör örgütünün ne de HDP’nin Kürtlerin menfaatine bir isteği, çabası asla olmadı. Bunlar; kendileri ve aileleri için konforlu bir yaşamı, kürt gençlerinin kanı üzerinden inşa ettiler. Kürt gençlerinin kanını Türk Solunun pespayelerine, Avrupa’lı Elitistlere kurban ettiler. Bu yaptıkları ihanetler yetmezmiş gibi, şimdi de Kürtlere yapılan bütün kötülüklerin anası CHP ile bir olup Ak Partiye karşı ittifak kurdular. Bizler inanıyoruz ki; Kürt kardeşlerimiz bu yapılanlara karşı en güzel cevabı 2023 seçimlerinde verecektir. Kürt kardeşlerimiz kendilerine yapılan ihanetin bedelini soracak ve CHP-HDP ittifakını sandığa gömecektir.” Dedi.

Renkli görüntülere sahne olan Yenişehir buluşmasında vatandaşlar Ak Partililere yakın ilgi gösterdi. Vatandaşların talep ve şikayetleri notlar halinde ilgili yerlere iletilmek ve çözülmek üzere alındı. Yenişehir ilçesindeki programlar İlçe gençleri ile yapılan Halı Saha Futbol dostluk maçı ile tamamlandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.