“ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZSINIZ” DENİLMİŞTİ

Yaklaşık 3 yıldır evli olan ve birçok denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan Cihat ve Zinnet Çelenk çifti, hastaneye başvurdu. Erkek faktörü nedeniyle birçok tedavi olan çifte, ameliyat sonrası evlat sahibi..

“ÇOCUK SAHİBİ OLAMAZSINIZ” DENİLMİŞTİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Yaklaşık 3 yıldır evli olan ve birçok denemelerine rağmen evlat sahibi olamayan Cihat ve Zinnet Çelenk çifti, hastaneye başvurdu. Erkek faktörü nedeniyle birçok tedavi olan çifte, ameliyat sonrası evlat sahibi olamayacakları söylendi. Çelenk çifti, arkadaş tavsiyesiyle Diyarbakır’a geldi. Umutları yitirilmiş bir şekilde Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Hakan Çoksüer’e başvuran Cihat Çelenk’te azoosperm tespit edildi. Mikrotese ameliyatı sonrası Rosi yöntemiyle ilk tüp bebek denemesinde çiftin sonuçları pozitif çıktı. Evlerindeki matem havası bayram havasına dönen Çelenk çifti, çocuklarını kucaklarına alacakları günü beklemeye başladı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.