ÇOK DERİN BİR HIRSIZLIK HABERİ

Diyarbakır Eğitim ve araştırma Hastanesinin bir müddetten berdidir müfettiş kıskacında olan ve özellikle de sağlık kurulu raporları didik, didik edilmekteydi. Alınan son bilgilere göre Diyarbakır Eğitim ve Araştırma hastanesinin yaptığı..

ÇOK DERİN BİR HIRSIZLIK HABERİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Eğitim ve araştırma Hastanesinin bir müddetten berdidir müfettiş kıskacında olan ve özellikle de sağlık kurulu raporları didik, didik edilmekteydi. Alınan son bilgilere göre Diyarbakır Eğitim ve Araştırma hastanesinin yaptığı ihalelerinde incelenmesi için müfettişler çalışma başlattığı bilgileri gelmişti.

Tüm bu çalışmalar devam ederken edinilen son bilgilere göre Muhammed Asena’nın Başhekimliği döneminde gerçekleştirilen sağlık kurulu çalışmalarının detaylı incelemesinin bitmesinin ardından Sağlık Bakanlığı tarafından son 5 yılın Sağlık Kurulu raporlarının incelenmesi için yeni müfettişlerin görevlendirildiği bilgileri geldi. Tam da son 5 yılın geçmiş sağlık kurulu bilgilerinin irdelenme aşamasında kurulun bilgisayar kasalarının çalındığı haberleri geldi. Sadece sağlık kurulu rapor bilgilerinin bulunduğu bilgisayar kasaların çalınması ciddi kuşkulara neden olurken hırsızlık anının görülmemesi için kameraların yönünün değiltirildiği de edinilen bilgiler arasında.  

İl Sağlık müdürü Cihan Tekin yaptığımız görüşmede hastanede yaşananların kolluk kuvvetleri tarafından çok yönlü olarak  araştırıldığını kaydetti.   

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.