GİZEMLİ HASTALIK

Hafta sonları 2 gün içinde en az 3 Bin çocuğun ve çok sayıda genç ve yetişkinin hastanelere akın etmesine neden olan gizemli bir hastalık kamuoyunda merak konusu.    Boğazda tahriş..

GİZEMLİ HASTALIK
Yayınlanma: Güncelleme:

Hafta sonları 2 gün içinde en az 3 Bin çocuğun ve çok sayıda genç ve yetişkinin hastanelere akın etmesine neden olan gizemli bir hastalık kamuoyunda merak konusu.   

Boğazda tahriş ve yanma hissi ile başlayan hastalık akabinde birkaç gün ses kısılmasına vesile oluyor. Halsizlik, ishal, baş ağrısı gibi semptomların yaşandığı hastalık evresinde tam iyileştiğinizi düşündüğünüz anda çok daha ağır belirtilerle tekrarlıyor.

Özellikle bebeklerde ve kronik hastalığı olanlarda çok daha ağır geçirilen hastalıkla ilgili hastanelere baş vurulduğu takdirde covit şüphesiyle test alınıyor ve çoğunlukla da tezwstler negatif çıkıyor.

Ağır semptomlar yaşatan ve zor süreçler geçirten gizemli hastalıkla ilgili olarak sosyal medya mecrasında çok fazla paylaşımlar yapılıyor. Yapılan tüm paylaşımların altına hastalığın ne kadar hızlı seyrettiği ve bulaşıcılığına da değinilirken çok sayıda vatandaş iyileşmeyen gizemli hastalıkla ilgili yorumlar atarken yetkililerin bu önemli ve hassas konuda açıklama yapmalarını isterken yetkililerin sessizliği ise rahatsızlık yaratıyor.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.