Anıt Park’taki onarılmayan yürüyüş yoluna vatandaşlardan tepki

Diyarbakır’ın merkezi konumundaki Ofis Semti’nde bulunan Anıt Park’taki yürüyüş yolu adeta çile yoluna döndü. Birkaç yıldan bu yana zemininin harap olduğunu ve yaklaşık 4 ay önce yürüyüş yolunun yapılmak için..

Anıt Park’taki onarılmayan yürüyüş yoluna vatandaşlardan tepki
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın merkezi konumundaki Ofis Semti’nde bulunan Anıt Park’taki yürüyüş yolu adeta çile yoluna döndü. Birkaç yıldan bu yana zemininin harap olduğunu ve yaklaşık 4 ay önce yürüyüş yolunun yapılmak için söküldüğünü belirten vatandaşlar, yolun bir an önce yapılması için yetkililerden yardım bekliyor. Sabah saatlerinde yüzlerce vatandaşın spor yapmak için kullandığı Anıt Park’taki yürüyüş yolunun harap halde olması vatandaşlardan tepki topladı.

Diyarbakır’da yürüyüş yapılabilecek tartan piste sahip nadir alanlardan birinin Anıt Park’taki yürüyüş yolu olduğunu belirten vatandaşlardan Ahmet Genç, “Sabahları spor yapmak için geldiğimiz Anıt Park’ta Son bir kaç yıldır zemini bozulan bırakın yürümeyi ayakta bile durulamayacak hale gelen zemin yaklaşık 4 ay önce söküldü. Herkesin bildiğin gibi Seyrantepe de bulunan Gençlik Spor Tesislerinin dışında Yenişehir ilçesinde vatandaşların yürüyüş yapacağı tartan piste sahip tek alanı Anıt Park’ tır.  4 aydır hiç bir şekilde el vurulmayan yürüyüş yolunun son hali görenleri şaşkına çeviriyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren hergün binlerden fazla genci ve yaşlısı tarafından kullanılmaktadır. İlimizin en üst düzey bürokratlarının hem iş, hem de konutlarının karşısında bulunan bu parkın hali için bir an önce yetkililerin el atmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.