BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

İnsanlığın salgın hastalıklar, doğal afetler ve ülkeler arası anlaşmazlıkları nedeniyle büyük felaketlerle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Başkan Beyoğlu, bu kutlu gecenin bol dua ve ibadetle değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.“BERAT..

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Yayınlanma: Güncelleme:

İnsanlığın salgın hastalıklar, doğal afetler ve ülkeler arası anlaşmazlıkları nedeniyle büyük felaketlerle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Başkan Beyoğlu, bu kutlu gecenin bol dua ve ibadetle değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi.
“BERAT GECESİ YAKLAŞAN RAMAZAN AYININ MÜJDECİSİDİR”
Berat Gecesi’nin feyzinin büyük olduğunu anlatan Beyoğlu,”Yüce rabbimiz samimi duygularla edilen dua ve yakarışları kabul ettiğini buyuruyor. İnsanlığın kurtuluşu, İslam alemi ve ülkemizin selameti için bu geceyi bol dua ederek değerlendirelim. Bu gece aynı zamanda yaklaşmakta olan Ramazan ayının müjdecisidir. Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kapladığı Berat Gecesinin; milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için kurtuluşa ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin pekişmesine vesile olması duasıyla gecemiz mübarek olsun.”diye konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.