Diyarbakır’da SGK, cumartesi de hizmet verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT düzenlemesine ilişkin yaş şartının olmayacağını açıklamasının ardından SGK İl Müdürlüğü’nde, başvuruların yoğunluğu nedeniyle cumartesi günü de hizmet verildi. SGK tarafından, 31 Aralık Cumartesi günü de 09.00-12.00..

Diyarbakır’da SGK, cumartesi de hizmet verdi
Yayınlanma: Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın EYT düzenlemesine ilişkin yaş şartının olmayacağını açıklamasının ardından SGK İl Müdürlüğü’nde, başvuruların yoğunluğu nedeniyle cumartesi günü de hizmet verildi. SGK tarafından, 31 Aralık Cumartesi günü de 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verileceği açıklaması yapıldı. SGK İl Müdürlüğü’ne gelenler, borçlanma işlemlerini yapıp görevlilerden EYT kapsamı, prim sayıları ve çalışma süreleri gibi konularda da bilgi aldı.

‘ALLAH DEVLETTEN RAZI OLSUN’
Ergani ilçesinden gelerek, yapılan düzenlemeyle, borçlanma işlemlerini yaptığını belirten Zeki Yücel (51), “Emekli olmaya geldim, Allah kısmet ederse inşallah emekli olacağım. Erken yaşta emekli olmak çok güzel oldu. Allah devletten razı olsun. Benim 4 bin 500 günüm var. Askerlik ücreti yatırırsam, 5 bin günü geçiyor ve emekli oluyorum. Hafta sonu da açık olması iyi oldu. İçeri girdim, bana verilen formu doldurdum. İşlemlerin ardından sana ulaşacağız dediler” dedi.

‘EYT’YE TAKILAN MİLYONLARCA İNSAN VARDI’
Yeni yıldan önceki borçlanma oranlarıyla daha az ödeme yapacağını belirten Yılmaz Özkaya (48), yılbaşından önce indirim olduğunu söyleyerek, “2023’e bıraksaydık, 2 katını verecektik. Biz de son gün gelip yetiştirdik. Formu verdik. Yoğunluktan dolayı hafta sonu da mesai vardı. EYT’ye takılan milyonlarca insan vardı. Bu düzenleme iyi oldu. Bu mağduriyetlerin giderilmesi lazımdı. Meclisten de geçerse daha çok sevineceğiz” dedi. (DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.