BAĞLAR BELEDİYESİ’NİN SAĞLIK ALANINDA ÜÇ BAŞARI HİKAYESİ

Bağlar Belediyesi, gıda ve toplum sağlığı gibi temel ihtiyaç oluşturan alanlarda sağladığı başarılı hizmetlerle öne çıkıyor. 2022 yılında toplam 1680 işyerine yönelik gıda sağlığı kontrolü ve hijyen denetimi gerçekleştiren Sağlık..

BAĞLAR BELEDİYESİ’NİN SAĞLIK ALANINDA ÜÇ BAŞARI HİKAYESİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Bağlar Belediyesi, gıda ve toplum sağlığı gibi temel ihtiyaç oluşturan alanlarda sağladığı başarılı hizmetlerle öne çıkıyor.

2022 yılında toplam 1680 işyerine yönelik gıda sağlığı kontrolü ve hijyen denetimi gerçekleştiren Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlığını tehdit eden gıdaların imha edilmesini ve suç teşkil eden işletmeler hakkında yasal işlem yapılmasını sağladı.

Ambulans Aracı Nakil İçin Hastalara Umut Oldu 

Geçen yıl Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun girişimleriyle alınan ambulans aracı, başka şehirlere nakil olan hastaların umudu oldu. 58 hasta vatandaş bu araçla Türkiye’nin farklı şehirlerine nakledildi.

Yatalak Hastaların Yüzünü Güldüren Destek 

Bağlar Belediyesi, çeşitli hastalıklar nedeniyle yatalak olan vatandaşların yüzünü de güldürdü. Başkan Beyoğlu’nun girişimleriyle temin edilen ortopedik ve akıllı 30 ortopedik yatak, Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlara ulaştırıldı. Bu yataklar sayesinde günlük yaşamda daha rahat hareket etme imkanı bulan hasta vatandaşların yakınları da rahat nefes aldı.

Daima Milletimizin Huzurunu Esas Alıyoruz “

Belediye olarak vatandaşların huzurunu ve sağlığını öncelleyen bir anlayışa sahip olduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hizmet ve çözüm odaklı gayretlerinin yeni yılda artarak devam edeceğini dile getirdi. Beyoğlu,”Daima vatandaşlarımızın huzurunu ve sağlığını öne alarak çalışmalar yaptık. Bundan sonra da bu istikamette devam edeceğiz inşallah ” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.