BURSA HEYETÎNDEN BAŞKAN BEYOĞLU’NA ZİYARET

Başkan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bölgede sağlanan huzur ortamının büyük bir değişim ve dönüşüme neden olduğuna dikkat çekerek Diyarbakır’ın kalbi konumundaki Bağlar’ın da bundan payını aldığını söyledi.  ..

BURSA HEYETÎNDEN BAŞKAN BEYOĞLU’NA ZİYARET
Yayınlanma: Güncelleme:

Başkan Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bölgede sağlanan huzur ortamının büyük bir değişim ve dönüşüme neden olduğuna dikkat çekerek Diyarbakır’ın kalbi konumundaki Bağlar’ın da bundan payını aldığını söyledi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve beraberindeki heyet, Diyarbakır’a çıkarma yaparak çeşitli incelemelerde bulundu.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ziyarette bulunan heyet belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Diyarbakır’ın ve Bağlar’ın yaşadığı değişime olan hayranlıklarını dile getiren heyet üyelerine çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Beyoğlu, bölgedeki değişim ve Bağlar Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgi verdil.

 

“Bölgemizde Büyük Değişim Yaşanıyor “

 

Beyoğlu ,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bölgemizde ve şehrimizde büyük bir hizmet ve kalkınma seferberliği gerçekleştirildi. Hem huzur ortamı sağlandı, hem yatırımlar ve hizmetlerle bu 

durum pekiştirildi.” İfadelerini kullandı.

Heyete Bursa’daki belediyelerin yöneticileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile Bursa Diyarbakırlılar Derneği yöneticileri yer aldı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.