İSTİHDAM LOKOMOTİFİ HACIBABA PASTANELERİ DÜNYAYA AÇILMAYA HAZIR

Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, İstanbul’da 7 katlı fabrika ile dünyayı tatlandıracak projesini tamamladı. Milyonluk yatırımla İstanbul’da yeni istihdam lokomotifi aktifleştirildi. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı,..

İSTİHDAM LOKOMOTİFİ HACIBABA PASTANELERİ DÜNYAYA AÇILMAYA HAZIR
Yayınlanma: Güncelleme:

Türkiye’ye birçok farklı tat kazandıran Hacıbaba Pastaneleri, İstanbul’da 7 katlı fabrika ile dünyayı tatlandıracak projesini tamamladı. Milyonluk yatırımla İstanbul’da yeni istihdam lokomotifi aktifleştirildi. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, tüm Türkiye’ye tatlı gönderdiklerini belirterek, franchise için görüşmelere devam ettiklerini söyledi. Elaldı, “İstanbul’da 5. yılımız, Türkiye’de ise 36. yılımızdayız. Son iki yılda da İstanbul’a büyük yatırımlarla geldik, şu anda hedefimiz büyük. İnşallah İstanbul’dan sonra dünyaya açılmak istiyoruz. 3 Avrupa, 5 Arap ülkesiyle ve Ortadoğu ülkeleriyle görüşüyoruz. İstanbul için öncelikle Anadolu yakasına franchise vermeye başlayacağız, ondan sonra Türkiye geneli değil de dünya geneli açılmayı düşünüyoruz” dedi.

HACIBABA PASTANELERİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI YILMAZ ELALDI

“Diyarbakır’dan İstanbul’a ustalarımızı getirdik”
Diyarbakır’dan İstanbul’a ustaların götürerek aynı tadı ve ürünleri çıkarttıklarını kaydeden Elaldı, fahiş fiyat olmadan orijinal ürünleri sattıklarını söyledi. Elaldı, “İstanbul’da bu fabrikayı kurduk. Diyarbakır’daki büyük ustalarımızı buraya getirerek aynı tat, aynı özellikli ürünlerimizi İstanbul’da çıkarıyoruz. Bugün bütün ürünlerle ilgili söylüyorum, orijinal iki katı fiyatına değil hem hesaplı hem de kaliteli. Sloganımız baştan beri ‘en iyisi en ucuza’ diyoruz. İstanbul’da gelen misafirlerimizin genel kanıları ‘böyle ürünler bu fiyata nasıl olur.’ Şaşkınlıkla tabii hep gördükleri 150 ile 200 TL tatlıyı burada daha ucuza görünce şaşırıyorlar” diye konuştu.

DİYARBAKIR’DA 37 YILI AŞKIN BİR SÜREDİR TATLI SEKTÖRÜNDE ÜN SALAN VE TÜRKİYE’YE BİRÇOK FARKLI TAT KAZANDIRAN HACIBABA PASTANELERİ İSTANBUL’DA 7 KATLI FABRİKAYI TAMAMLAYARAK DÜNYAYA AÇILAN KAPIYI ARALADI.

“Kendi rakibimiz olarak kendimizi görüyoruz”
Kendi rakipleri olarak tekrardan kendilerini gördüklerini kaydeden Yılmaz Elaldı, Türkiye’nin her tarafına paket servisleri olduğunu aktardı. Elaldı, “Biz kimseyi bilmiyoruz, biz kendi rakibimiz kendimizi görüyoruz. Şimdi Türkiye’nin her yerinden bizden franchise isteyen insanlarımız var. Teşekkür ediyorum aynı zamanda bizi seçtikleri için. Israrla istemelerine rağmen şu anda her tarafa giremiyoruz ama Türkiye’nin her tarafına paket evlere tatlı gönderiyoruz. Özellikle mesela bir sloganımız var, soğuk baklava dediğimiz zaman Türkiye’nin gitmeyen yeri yok artık. Bizim soğuk baklavayı yemek isteyen buraya gelecek. Soğuk baklavanın orijinali burada. Bildiğiniz gibi burayı bir 6 ay önce başladık, bir aydır bitirdik burada, 7 katlı yerimiz. Her katında bir bölüm olmak üzere bir fabrikaya dönüştürdük. Burası da fabrika satış yeri. Onun için burası güzel bir yatırım olmakla beraber buradaki insanlara çok güzel de hizmet vermeye başladık. Gelen insanların tepkisi de bu yönde. Burada şu anda 120’e yakın çalışanımız var, daha tabii bunun bölümleri de açıldıkça rakamlar yükselecek. Burada yatırım oldu bitti demiyoruz, daha henüz yatırım yapacak çok illerimiz var. Tabii ki de Hacı Baba Pastaneleri hangi semtte giderse oradaki çevreden elemanları alarak istihdam sağlıyoruz, ayrıca gittiğimiz her noktayı hareketlendiriyoruz ve çarşıya dönüştürüyoruz. Allah’a şükürler olsun böyle bir firma oluşturduğumuz için. Dediğimiz gibi İstanbul’da başarı demek, Türkiye’de başarı, Türkiye’nin başarısı, dünyanın başarısı olacak diyoruz” şeklinde konuştu.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.