Bir lokma ucuz et için saatlerce beklemek

Et fiyatlarının yükselmesiyle Diyarbakır’da tüketiciler gece yarısından sonra Et ve Süt Kurumu’nun satış reyonunun önünde uzun kuyruklar oluşturarak ucuz et almak için saatlerce sıra bekliyor. Erkekler ise şanssız olanlar evine..

Bir lokma ucuz et için saatlerce beklemek
Yayınlanma: Güncelleme:

Et fiyatlarının yükselmesiyle Diyarbakır’da tüketiciler gece yarısından sonra Et ve Süt Kurumu’nun satış reyonunun önünde uzun kuyruklar oluşturarak ucuz et almak için saatlerce sıra bekliyor. Erkekler ise şanssız olanlar evine bir lokma et götürebiliyor.

Diyarbakır’da vatandaşlar ucuz et almak için sabah saat 02.00’de merkez Yenişehir ilçesindeki Et ve Süt Kurumu’nda fiş alıp uzun kuyruk oluşturdu.

Gecenin yarısından itibaren binlerce kişinin uzun kuyruklar oluşturduğu kurumda, 1,5 ton et satılıyor. Kimisi ürünlerini alıp giderken kimisi ise yetişemeyince eli boş dönüyor.

Et fiyatlarının dışarıdaki kasaplara nazaran Et ve Süt Kurumu’nda çok uygun olduğunu dile getiren Mehdi Özkoç, 800 TL’ye 5 kilo et aldığını belirtti. Özkoç, “Etin fiyatı burada ucuz olduğu için geldik. Ailemiz yemeklerde et kullansın. Yaklaşık 5 kilo et aldım. Fiyatı da dışarıdaki fiyata göre uygun. 800 TL’ye 5 kilo eti aldım. Bugün ilk defa geldim buraya” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.