Zerzevan’da Yıldızlar Bir Başka Güzel

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan ve yapılan arkeolojik bulgularla dünyanın dikkatini üzerine çeken Zerzevan Kalesi ‘Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde’ yıldızlar altında fotoğraflandı yabancı turistlerin de ilgisini çeken Zerzavan Kalesinde ziyaretçiler yıldız pozlama..

Zerzevan’da Yıldızlar Bir Başka Güzel
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan ve yapılan arkeolojik bulgularla dünyanın dikkatini üzerine çeken Zerzevan Kalesi ‘Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde’ yıldızlar altında fotoğraflandı

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan ve yapılan arkeolojik bulgularla dünyanın dikkatini üzerine çeken Zerzavan Kalesi bin 200 metre uzunluğunda sur kalıntıları, kaya mezarları, 22 metre yüksekliğinde gözetleme kulesi Mithras tapınağı, kaya mezarları, hamamlar, tahıl ve silah depoları ile su sarnıçları gibi önemli mekanlar barındırıyor.

yabancı turistlerin de ilgisini çeken Zerzavan Kalesinde ziyaretçiler yıldız pozlama yaptı. Tarihi anlar deklanşöre basılarak uzun pozlamada kayıt altına alındı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.