ELALDI:”KADINLAR YOKSA HİÇ BİR ŞEY YOKTUR”

Başta çalışanlar olmak üzere kadınlara karanfil dağıtan Hacıbaba Pastaneleri CEO’su Ömer Elaldı, “Kadınlarımızı bir güne sığdırmak doğru değil, bizim için her gün Kadınlar Günü” dedi. Diyarbakır, Mardin, İstanbul’da şubeleriyle adından..

ELALDI:”KADINLAR YOKSA HİÇ BİR ŞEY YOKTUR”
Yayınlanma: Güncelleme:

Başta çalışanlar olmak üzere kadınlara karanfil dağıtan Hacıbaba Pastaneleri CEO’su Ömer Elaldı, “Kadınlarımızı bir güne sığdırmak doğru değil, bizim için her gün Kadınlar Günü” dedi.

Diyarbakır, Mardin, İstanbul’da şubeleriyle adından söz ettiren ve 37 yıldır tatlı sektörüne nam salarak dünya markası haline gelen Hacıbaba Pastaneleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü unutmadı, başta çalışanları olmak üzere bütün şubelerinde karanfil dağıttı. Bölgenin en genç CEO’su olan Ömer Elaldı, kadınlara 8 Mart’ta verilen değerin her gün verilmesi gerektiğini söyledi. Elaldı, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, aslında kadınlarımızı bir güne sığdırmak doğru değil, bizim için her gün kadınlar günü. Kadınların her zaman bizim için bir ayrımcılığı vardır.

Gönül isterdi ki tüm dünya bugün kadınlara gösterdiği özen ve ilgiyi her gün göstersin ama ne yazık ki, olmuyor. İnşallah bugünden sonra temennimiz, bugün kadınlara gösterdikleri ilgiyi, sevgiyi ve saygıyı her gün göstermeleri. Hacıbaba pastaneleri olarak kadınlarımıza yönelik pozitif ayrımcılığımız devam ediyor ve edecektir. Özellikle engelli kadınlarımıza da projelerimiz var çok kısa zamanda da hayata geçireceğiz. Aynı zamanda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Kadınlarımız bizim için çok önemli, kadın yoksa biz hiçiz” dedi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.