HASTANE BÖLGESİNDE BİR ÇÖPLÜK ALAN

On binlerce kişiye hitap eden, binlerce personeli bünyesinde barındıran ve her fırsatta bölgenin en gelişmiş hastanesi olarak basında deklere edilen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesinde bulunan otobüs duraklarının..

HASTANE BÖLGESİNDE BİR ÇÖPLÜK ALAN
Yayınlanma: Güncelleme:

On binlerce kişiye hitap eden, binlerce personeli bünyesinde barındıran ve her fırsatta bölgenin en gelişmiş hastanesi olarak basında deklere edilen Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bölgesinde bulunan otobüs duraklarının çevresi içler acısı.

Temizlik ve hijyenden oldukça uzak bir manzara yaşatan ve sağlık bölgesine tam tezat oluşturan bu resimler vatandaşlar tarafından tepki topluyor.

HABERLER REKLAM KOKARKEN REEL FARKLI

Bu gün o bölgeyi kullanarak seyahat etmek için orda bulunan vatandaşlar tarafından resmedilen alanın içler acısı haline vatandaşlar tepki gösteriyor: “Sürekli hastaneye geliyoruz ve bu pis ortamı yaşamak zorunda kalıyoruz. Yazın ayrı sıkıntı, kışın ayrı sıkıntı, yaşadığımız bu bölgenin sorumlularının bir an önce medyada paylaştıkları reklam kokan haberleri gibi davranmalarını istiyoruz.” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HALKIMIZ DA ÖZENSİZ VE TEMİZ DEĞİL

Otobüs duraklarının bulunduğu alanı kullananların da temizlik ve hijyen konularına niayet etmediklerine de vurgu yapan vatandaşlar kendileri gibi durakları kullananlara da şöyle seslendiler: “Evet, burayı temizlemekle mesul olan bir Belediye var. Bu Belediye görevini reklam kokan haberleri gibi yapmıyor da olabilir ama biz vatandaşlar en azından izmaritlerimizi, çöplerimizi ulu orta saçmamalıyız. Madem birileri görevini yapmıyor, bizde ona göre önlemlerimizi maksimum oranda almalıyız.” diyerek hem Belediyeyi hem de kendilerini suçladılar.  

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.