MHP MALATYA M. VEKİLİ FENDOĞLU, KARPUZ FESTİVALİNDE

Ergani ile Çınar ilçe teşkilatları ve ilçe kaymakamlıklarını ziyaret eden Fendoğlu daha sonra MHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Sur ilçesindeki Sur Hevsel Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde açılan Şehit Fırat..

MHP MALATYA M. VEKİLİ FENDOĞLU, KARPUZ FESTİVALİNDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Ergani ile Çınar ilçe teşkilatları ve ilçe kaymakamlıklarını ziyaret eden Fendoğlu daha sonra MHP Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından Sur ilçesindeki Sur Hevsel Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesinde açılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesini ziyaret edip kitap bağışında bulundu.
MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, MHP Diyarbakır il Başkanı Cihan Kayaalp ve beraberindeki parti yönetimini ile birlikte Diyarbakır Valiliğince düzenlenen Karpuz Festivaline katıldı. Fendoğlu ve beraberindeki heyet gittikleri yerlerde fırsat buldukça vatandaşlarla da bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinledi. Fendoğlu ve beraberindeki heyet Diyarbakır ziyaretinin ardından Malatya’ya geçti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.