BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN, YETİMLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Beyoğlu, üniversite adayın kardeşin de belediyenin ücretsiz TYT-AYT kurslarına dahil edilmesi için talimat verirken, aileye kalıcı gelir sağlanması için ilgili kurumlarla iletişime geçerek ayrıca yüzlerini güldürdü.Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan..

BAŞKAN BEYOĞLU’NDAN, YETİMLERE EĞİTİM DESTEĞİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Beyoğlu, üniversite adayın kardeşin de belediyenin ücretsiz TYT-AYT kurslarına dahil edilmesi için talimat verirken, aileye kalıcı gelir sağlanması için ilgili kurumlarla iletişime geçerek ayrıca yüzlerini güldürdü.
Beyoğlu,”Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 19 yılda eğitimde tarihi adımlar atıldı. Devletimiz bu konuda çocuklara her türlü desteği veriyor. Biz de yerelde halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz. Yeter ki çocuklar eğitimden mahrum kalmasın.” dedi.

Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra tam zamanlı yüz yüze eğitimin başladığı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde yürekleri ısıtan görüntü Bağlar’dan geldi. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,eşi Dürdane Beyoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Masum Melikoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir ile birlikte Mevlana Halit Mahallesi’nde yetim çocukları bulunan Kılavuz ailesine misafir oldu. Ailenin geçen yıl babasını kaybettiğini ve zor şartlarda yaşama tutunmaya çalıştığını öğrenen Başkan Beyoğlu, üç çocuğu ile beraber yaşayan anneye teselli vererek sağladığı desteklerle gönüllere dokundu.
EĞİTİM İÇİN TEMEL İHTİYAÇLARINI KARŞILADI
İlk etapta çocukların eğitim için kırtasiye ve temel ihtiyaçlarını karşılayan Başkan Beyoğlu, yetim olan üç kardeşe de iyi bir eğitim almaları için her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti. Üniversite adayı kardeşin belediyenin ücretsiz eğitim merkezinde verilen TYT-AYT kurslarından yararlanması için talimat veren Başkan Beyoğlu, sosyal güvencesi olmayan aileye kalıcı gelir sağlanması için de ilgili kurumlarla iletişime geçerek çalışma başlatılmasını sağladı.
Verilen destekler ve Başkan Beyoğlu’nun girişimleri ailenin yüzünü güldürdü. Üç çocuğu ile beraber zorlu bir hayat yolculuğunda bulunduğunu belirten anne, Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.
“İNSANİ VE VİCDANİ SORUMLULUĞUMUZUN GEREĞİNİ YAPIYORUZ”
Başkan Beyoğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 19 yılda yapılan eğitim yatırımlarına dikkat çekerek ihtiyaç sahibi çocukların okumasını sağlamak için her türlü desteği sağlamaya özen gösterdiklerini söyledi. Beyoğlu,”Söz konusu eğitim olunca sessiz kalamayız. İlk emri “oku” olan yüce medeniyetin mensupları olarak en ucra köşelerdeki çocuklara sahip çıkmak insani ve vicdani sorumluluğumuzdur.” ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.