AŞI HER YERDE

Aşılama çalışmaları o kadar yoğunlaşıp yayğınlaştı ki evinizden çıkıp hemen kapınızın önünde artık aşılanabiliyorsunuz. Diyarbakır il sağlık müdürlüğü ekipleri artık ambulansları en ücra köşelere park ederek kapıların önünde aşı hizmeti..

AŞI HER YERDE
Yayınlanma: Güncelleme:

Aşılama çalışmaları o kadar yoğunlaşıp yayğınlaştı ki evinizden çıkıp hemen kapınızın önünde artık aşılanabiliyorsunuz. Diyarbakır il sağlık müdürlüğü ekipleri artık ambulansları en ücra köşelere park ederek kapıların önünde aşı hizmeti sunmaya başladı.

Bu çerçevede bir ambulans Bağcılar Mahallesi Göletli park, 1132. sokakta sirenlerini çalıp anınslar yaparak aşı olmak isteyen vatandaşların kapısına kadar giderek aşılama çalışmaları yaptı.

Yoğun ilgi gören ambulans uygulamasından yararlanmak isteyen vatandaşlar evlerinden inerek kapısının önünde aşılandılar. Uygulamanın kahraman sağlık çalışanları ise yaptıkları uygulamanın ilgi görmesinden oldukça mutlu oldular.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.