ÖĞRENCİLERE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 22. Yıldönümü nedeniyle Bilgi Evleri, Akademi Lise öğrencileri ile Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi’nden yararlanan vatandaşları afet farkındalık eğitimiyle bilgilendirdi. Gençlik ve..

ÖĞRENCİLERE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 22. Yıldönümü nedeniyle Bilgi Evleri, Akademi Lise öğrencileri ile Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi’nden yararlanan vatandaşları afet farkındalık eğitimiyle bilgilendirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın, düzenlediği eğitimde AFAD arama kurtarma uzmanları, yangın, sel, deprem, heyelan vb. doğal afetlerin öncesi sonrası yapılması gerekenleri öğrencilere ve vatandaşlara aktardı. Meydana gelen doğal afetlerle ilgili kısa filmlerinde izletildiği eğitimde öğrenciler, ayrıca deprem anında çök, kapan, tutun tekniğini uygulamalı olarak öğrendi. Bilgi Evi ve Akademi Lise Seminer Salonu’nda gerçekleşen eğitim, öğrencilerin merak ettikleri soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 17 AĞUSTOS 1999 MARMARA DEPREMİNİN 22. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE ÖĞRENCİLERE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERDİ.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.