KUR’AN-I KERİM’E GEÇEN ÖĞRENCİLER BAŞARI BELGELERİNİ ALDI

Büyükşehir Belediyesi’nin, öğrencilerin tatil dönemini verimli geçirmeleri amacıyla açtığı yaz kurslarında eğitimler devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, yaz kursları bünyesinde açtığı “Elifbadan Kur’an-ı Kerim’e” eğitimlerini tamamlayan öğrencilere,..

KUR’AN-I KERİM’E GEÇEN ÖĞRENCİLER BAŞARI BELGELERİNİ ALDI
Yayınlanma: Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesi’nin, öğrencilerin tatil dönemini verimli geçirmeleri amacıyla açtığı yaz kurslarında eğitimler devam ediyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, yaz kursları bünyesinde açtığı “Elifbadan Kur’an-ı Kerim’e” eğitimlerini tamamlayan öğrencilere, başarı belgelerini düzenlediği etkinlikle verdi. Bilgi Evi Seminer Salonunda, gerçekleşen etkinliğe eğitmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Etkinlik kursta eğitim alan öğrencilerin, Kur’an-ı Kerim tilavetinin okumasıyla başladı.
Yapılan çeşitli ikramlar, öğrenci ve eğitmenlerin koro şeklinde okudukları ilahiler devam eden program, başarı belgelerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.