YİNE KAZA, YİNE ÖLÜM, YİNE KEDER

Yaşanan elim kazanın Diyarbakır-Elazığ otoyolunun Sallıca mahallesi civarında, 25. Kilometrede yaşandı.  Başka bir semtte yakınlarını kaybettikleri için taziye ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu minibüsün kaza yaptığı bilgileri gelirken 21 AAU..

YİNE KAZA, YİNE ÖLÜM, YİNE KEDER
Yayınlanma: Güncelleme:

Yaşanan elim kazanın Diyarbakır-Elazığ otoyolunun Sallıca mahallesi civarında, 25. Kilometrede yaşandı.  Başka bir semtte yakınlarını kaybettikleri için taziye ziyaretine giden ailenin içinde bulunduğu minibüsün kaza yaptığı bilgileri gelirken 21 AAU 474 plakalı minibüsün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi kaza yaşandı. Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç şarampole yuvarlanarak yan döndü.

Yana savrulmuş vaziiyete duran minibüsün altında can pazarı yaşayan bir vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetti. Çevreye savrulan yaralıları görenler aralarından kadın ve çocukların da olduğu 9 kişi ilgili birimlere haber verdilmesi sonucu bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Ergani Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.