HASTANEDEN ÇALINAN B. SAYAR’IN SIRRI!…

Bilgisayar kasası çalınırken kameraların yönünün bir başka yöne çevrilmiş olması, o gün pencerenin açık unutulması vs, daha birçok tesadüf çok dikkatimi çekti ve şüphe de yarattı doğrusu, hem de ciddi..

HASTANEDEN ÇALINAN B. SAYAR’IN SIRRI!…
Yayınlanma: Güncelleme:

Bilgisayar kasası çalınırken kameraların yönünün bir başka yöne çevrilmiş olması, o gün pencerenin açık unutulması vs, daha birçok tesadüf çok dikkatimi çekti ve şüphe de yarattı doğrusu, hem de ciddi şüpheler.

Biraz kurcaladım mevzuyu da ortaya farklı teoriler çıktı. Mesela çalınan Bilgisayar kasası yeni atanan kurul başkanının değil önceki kurul başkanının bilgilerini daha fazla barındırıyormuş. Çok sayıda bilginin var olduğu Bilgisayar kasasının tek başına çalınıyor olması ki bu bilgisayarın DEVLET MALI olması da çok daha vahim ve şüpheleri katmerleştiriyor.

Hırsız veya hırsızlar neden monitöre, mausa ve diğer aparatlara dokunmuyor, var ise dolaptaki diğer değerli materyaller neden alınmıyor, NEDEN SADECE KURU BİR BİLGİSAYAR KASA?

O bilgisayar kasasında ne vardı da bu kadar önemli hale geldi, özellikle de yeni müfettişlerin gelmesi ve inceleme yapılacak yılların 5 yıl geriye kadar irdelenmesi mi bu paniğin asıl sebebi? Kim, ne tür bilgileri o kasada saklamıştı ki onca riski üzerlerine alıp bir kamu kurumundan hırsızlık yapacak kadar gözlerini döndürüp, KIYMETLİ hale getirmiş olsun!

Bu hırsızlık vakasının hiç kimse tarafından gündeme getirilmemesi, sadece benim gibi birkaç cılız ses tarafından dillendirilmesi ve bu kasa ile ilgili hiçbir yetkilinin ses etmemesi hatta sağır edici bir sessizliğe bürünmesi doğrusu beni ziyadesiyle kuşkulandırıyor. Niye herkes sessiz, niye herkes  ilgisiz! Sorduklarımız ‘güvenlik güçleri irdeliyor konuyu’ deyip geçiştiriyor! Enteresan…

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımdan sormuştum, acaba üst yöneticilerden kimsenin yakını adına alınan araba var mı? Araba alımında üst yöneticilerin veya yardımcıların yakın akrabalarına çıkan raporlar aracılığı ile araç alıp kullanmışlıkları, hala kullanıyorlukları var mı diye sorular yönelttim. Kimseden ses yok, herkes KETUM, tık, mık, hık yok. Yine sağır eden bir sessizlik, işi oluruna bırakmışlık hali, su dalgalansın sonra durulur sanrısı.

Taştan ses çıkıyor ama kimseden sessss yok, hele ki gevşek mekanizmadan hiç tık yok, hareket sıfır, sanki hepsi felç…

Ben o bilgisayar kasasının kilit bir öneme sahip olduğuna inanıyorum. Zira, kanımca hastanenin birçok katmanının da sırlarını içinde barındırıyor. Kim bilir belki birilerinin annesine aldığı yada babası adına çıkardığı, akabinde araçlar alıp bakıcı paraları çıkardığı sırları da ortaya serpilecekti.

Malum, Bilgisayar kasaları önemli, bilmem anlatabildim mi!

Bir Fransız atasözü der ki: “Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan, sana ahlak dersi verir.”

Öyle sanıyorum ki sorup bilgi istediğim ama karşısında ahlak dersi aldığım çok kişi oldu.

Rabbim bizleri bu zalimlerden muhafaza eylesin…

Ahmet BEŞENK

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.