Aziz Alper Biten sevgisi

Diyarbakır ve Bölgeye sağlık yatırımlarının gelmesinde büyük emekli olan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Silvanlı işadamlarının daveti üzerine gittiği Silvan’da yoğun bir ilgi ile..

Aziz Alper Biten sevgisi
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır ve Bölgeye sağlık yatırımlarının gelmesinde büyük emekli olan Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Silvanlı işadamlarının daveti üzerine gittiği Silvan’da yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Sabah saatlerinde iş adamları ile geniş çaplı bir toplantı ile ziyaretlerine başlayan Dr. Alper Biten, İlçedeki faaliyette olan iki Lisanlı Depo işletmesini ziyaret etti. İşletme sahipleri ile sohbet eden Dr. Biten, çiftçilerin ve esnafların tarımsal alandaki gelişmeleri hakkında bilgi aldı.

şletme ziyaretlerinin ardından Dr. Biten, Silvan Devlet Hastanesi’ne tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastalara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Dr. Biten, daha sonra Hastanenin konferans salonunda hastane personeli ve Silvanlılarla bir araya geldi. 

HÜKÜMETİN SAĞLIK ALANINDAKİ GELİŞME VE YATIRIMLARINI ANLATTI

Toplantıda, hastanenin ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen Dr. Biten, katılımcılara dünden bugüne Hükümetin Sağlık alanındaki gelişme ve yatırımlarını aktardı. Biten, Sağlık çalışanlarına ve Hastane yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Biten, hastanedeki toplantının ardından İşadamları, Muhtarlar, STK temsilcileri ve esnaflar tarafından düzenlenen Tanışma toplantısına katıldı. Dr. Biten, toplantıya katılan vatandaşların Genel anlamda sorunlarını dinleyerek, özellikle sağlık alanındaki taleplere Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın destekleri ile kısa zamanda çözüm üretileceğine dair notlarını aldığını söyledi.

Verimli geçen toplantıda tüm Silvanlı hemşehrilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek ayrılan Genel Müdür Yardımcısı Dr. Biten, son olarak Ak Parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan’ı ziyaret etti.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.