BANKALAR PARA PUAN GSM AŞI ve ERSAN!..

Ha bire bonus geliyor, normal kapalı karta.Birine kapatmamak için 170 TL gönderildi.Geçen gün yine cömertlikleri tuttu.50 TL veriyorlar imiş, 1500 harcansa. Hatta beş fatura ödeme emri ( ne demekse) verilse..

BANKALAR PARA PUAN  GSM AŞI ve ERSAN!..
Yayınlanma: Güncelleme:

Ha bire bonus geliyor, normal kapalı karta.Birine kapatmamak için 170 TL gönderildi.Geçen gün yine cömertlikleri tuttu.50 TL veriyorlar imiş, 1500 harcansa. Hatta beş fatura ödeme emri ( ne demekse) verilse 100 TL cepte imiş.Göz yaşarmaz mı?Kara gün dostluğu işte bu!..Nihayetinde her alış verişe puan var.Binlerce TL alışveriş puanına baktım.On TL civarı.Şimdi bu on para puan ile alışveriş yapsak yenilen helal mi?Alınan kitap okunabilir mi?Bu denli küsurat olmayan iki haneli para ile ne yapılabilir? Döviz mi altın mı vadeli hesap mı?Bankalar alternatifler sunuyor.En son telefon açınca ikna turu başladı.Besbelli ikna dersleri almışlar.Meğer kayıt altına alınıyor, görüşmeler.Hoş bir sohbet oldu.Terapi misali.Hitap, ” Bey” ve Rumca ” ” Efendi” ile başlar, erkekseniz.Tekliflerini düşünürüz, ayıp olur, bunca dil dökmede.GSM Operatörlerinde de aynı taktik.Konuş ve konuş…Ilk başta red!..Mecburi olmadıkça Cep Telefonu kullanmıyorum. Senede dört yükleme yeterli.Biri telefonla sağlık sigortasını yapmak istiyordu, geçende.Ne kadar transfer ücreti vereceklerini sorunca kız bozuldu.Bankalardan, operatörlerden bahsettim.Tek istenen telefonun bir tuşuna basma isteği.Umud oldukça canlı.Kalktım, telefonun kapat tuşuna bastım.Şarj bitti, modu.Tekrar arandık, numaraya engel kondu.Yeni arayan arayana.Bu sefer internet paketi satışı var.Avukatıma danışacağımı söyledim.Kabaca konuşmuşuz ki çatttt!….Telefon kapandı.Yarın Bay Ersan diye biri çıksa ve bana aşının faziletinden bahsetse, eminim o işlettiğini zannederken onu yarım saat telefonda tutacak olanlar var.Fakat kolluk kuvvetleriyle tehdit ede durursa, mahkemeye verip unvanını ve etiketini geri alma davası açılabilir.Adam televizyondan televizyona koşup duruyor.Bir köpek saldırısı olabilir ya da kuduz bir kedi veya bir papağan ısırması…Aşı olana kalkıp iki-üç kez daha aşı vurulmasını istiyorsa belki bazı firmaları tanıyordur. Töhmet altında kalır.Anladık, hukuk profu imiş.Hukukta cebren, zorla ve hile ile bir şey yapılamaz.Anladık, üniversite dışında televizyon programlarına katılma payı hakkı.Yalnız, Bay Ersan bir yerlerde hata yapıyor.Bakmayın o dediği neyse bize de tatbik edildi de vatandaşa mutlaka coşkuyu artırıcı bir şey verilmiş, gaza gelmiş gibi.Diğer aşılarını da olmalı ki ömrü uzun olsun.Umarız, diğer aşılarını da olur.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.