AZ SABIR, YAKINDA ‘YAYINDAYIZ’…

Ve evet yepyeni, yeniden ve tamamen sizden olan bir MERHABA…www.medyaninmerkezi.com internet haber sitesi olarak önceliğimiz Ülkemizin, Devletimizin Bölünmez Birliği ve Bütünlüğüdür. Yapacağımız tüm haberler iyisiyle, kötüsüyle bu eksende olacaktır, bu..

AZ SABIR, YAKINDA ‘YAYINDAYIZ’…
Yayınlanma: Güncelleme:

Ve evet yepyeni, yeniden ve tamamen sizden olan bir MERHABA…
www.medyaninmerkezi.com internet haber sitesi olarak önceliğimiz Ülkemizin, Devletimizin Bölünmez Birliği ve Bütünlüğüdür. Yapacağımız tüm haberler iyisiyle, kötüsüyle bu eksende olacaktır, bu KIRMIZI ÇİZGİMİZİ herkes böyle bilsin. Ötesi kimse kendini ne dokunulmaz sansın ne de eleştirilmez. Ayrıca ne ben ne de İnternet sitemiz hiç kimse ile göbek bağı ile bağlı değil, hiç kimse ile birlikte de hareket etmemektedir. Tek hareket ettiğimiz alan doğrulardır, birliktir, beraberliktir.

Uzun, upuzun yıllardan berdidir hep birilerinin yanında çalıştım, izin verdikleri ölçüde yazıp çizdim, bazen aç bazen de yarı tok ama vicdanen rahat bir habercilik serüveni ile hep karşınızda oldum.

Aykırılıklarımla bilinip, farklı bakış açımla da Gazetecilik yapmaya gayret gösterdim, göstermeye de devam edeceğim.

Şükürler olsun ki artık kendi Haber mecramızda KENDİMİZE HAS, kopyacılık yapmadan, AJANS HABERLERİNİN arkasına saklanmadan, üreten ve kamuoyuna doğru bilgileri aksettiren, SİYASETİN anatomisinin RÖNTGENİNİ çeken, SAĞLIĞIN entübe ve sağlıklı halini tamamen objektif sunan ve her şeyin başı EĞİTİM diyerek kanayan, kangrenleşen eğitimsizlik yarasına parmak basıp tedavisine yardım edeceğiz.

Bu bağlamda haber sitemiz olan www.medyaninmerkezi.com 5 ANA BAŞLIK altında yayın yapacak.

İlk başlığımız her şeyin başı sağlık olduğu için SAĞLIK diyeceğiz.

Akabinde SİYASET olacak ki en geniş yelpaze, en fazla zaman ve tutarlı paylaşımlarla yanınızda olacağız. Yani Dünyanın neresinde olursanız olun doğru siyasi düzlemi tüm çıplaklığı ile görme şansınız bu mecrada olacaktır. Zira her şeye yön veren alan SİYASET olacağı için SİYASETİN SAĞLIKLI olmasını sağlamak zorunda olduğumuzdan ağırlık noktamız SİYASET olacaktır.

3. Ana başlığımız EĞİTİM olacak ki eğitimin eğitimsiz, içler acısı halini ortaya döküp hasılı nasıl rehabilite edeceğimize de çok geniş bir pencereden bakacağız.

4. Ana başlığımız ÖZEL HABERLER olacak ki herkes bu yönümüzü iyi bilir. Öyle kıytırık Copy / Paste haberciliği yapmayacak, irdeleyecek, araştıracak ve tüm çıplaklığı ile gerçekleri ortaya serpiştireceğiz.

5. ve son ana başlığımız ise AJANS HABERLERİ olacak. Kimse artık hiç bir şey katmadan, ajans haberlerini özel haber gibi yuturramayacak. O nedenle AJANS HABERLERİ başlığı ile yapacağınız tüm takipler, haberler bizlerin değil Ajans muhabirlerinin emeğidir.

Öte yandan birbirinden değerli ve farklı bakış açılarına sahip köşe yazarlarımız ise sizleri enteresan ve ilginç bir aleme taşıyacak. Alışılmışın dışındaki bu yaklaşımımız sanırım hepimizin özlediği bir profili yeniden gündemleştirecek. Yani kulağı tersten tutmak yerine en doğru şekilde tutacağız, bazen de çekeceğiz.

Özellikle belirtmek isterim ki Ülkemizde herşeyi şekillendiren, yönlendiren ve dizayn eden  kulvar elbetteki SİYASET kulvarı olduğu için kocaman puntolarla SİYASET ifadesinin manasını irdeleyeceğiz.

Yine özellikle siyasetçilerin klasik ayak oyunları en çok kurcalayacağımız, irdeleyeceğimiz konuların en başında gelmektedir. Kendi köyünde, ilçesinde, semtinde 5 oy alamayan manipülatörler sizin adınıza üzgün değiliz. Hangi parti, hangi partiye altın tepside oylarını sunuyor, oylar neden ellerin tersi ile itiliyor, kararsızlar neden ‘kararsız’ gibi birçok sorunun cevabıyla hem SİYASETİN EN TEPESİNDEKİLERİ hem de KAMUOYUNU buluşacagız.

Kısacası Dünyanın neresinden bakarsanız bakın en doğru siyasal analizleri üstelik ‘HALK JARGONUYLA’ okuyup, izleyip, görüp aracısız, yalansız, riyasız, eksiltmeden, fazlalaştırmadan sizlere sunacağız ki sağlıklı görebilesiniz. Yani doğrunun bir adresi olduğunu hep beraber göreceğiz, göstereceğiz.   

Siyasetten 3 şakşakçı, 5 laklakçı dönemi tedavülden kalkmıştır artık, çünkü doğruları sizlere resmeden bir haber siteniz var artık.

Bu site kişisel çıkarların toplumsal ideallerin önüne geçmesine asla taviz vermeyecek, vurguncular, tefeciler, yeşil alan katilleri, arsa trampacıları, pergole vurguncuları, kaçak yapı zenginleri ve kendine iş insanı kartviziti takan bazı angaryalarla birlikte STK kalkanının ardına saklanan menfaatperestler ve putperestlere geçit verilmeyecek.

Kamu kurum ve kuruluşlarının sırtına bindirilen kamburlar, memleketimizin temiz havasını kirletmeyi kendine vazife edinen sürüngenler rahat, rahat cirit atmamalı diye düşünüyorum. Sizce de öyle olmamalı mı?

Kamunun tüm kaynaklarını birer sülük gibi emen, Sağlığı ağır yaralayan, Eğitimi felç edenlerin artık maskesi düşmeli inancındayım, zira çoğu SİYASET maskesini kullanmaktalar.

Konfüçyüs’ün dediği gibi: “Uzun bir yolculuk tek bir adımla başlar.” Bu bağlamda ilk adımımızı atarak ÇOK YAKINDA farkındalığımızla karşınızda olacağız.

Sevgiler  

Ahmet BEŞENK

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.