Diyarbakır’da 101 okulun çevresinde polis denetimi

DİYARBAKIR’da polis ekiplerince kentteki 101 okul önü ve çevresinde denetimler gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilerin korku ve endişeden uzak huzur ve güven içerisinde eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla, denetimler..

Diyarbakır’da 101 okulun çevresinde polis denetimi
Yayınlanma: Güncelleme:

DİYARBAKIR’da polis ekiplerince kentteki 101 okul önü ve çevresinde denetimler gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilerin korku ve endişeden uzak huzur ve güven içerisinde eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmeleri amacıyla, denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde 101 okul önü ve çevresindeki 29 park ve bahçe, 39 market, 17 internet kafe, 12 oyun salonu, 24 kahvehane ve 14 şans oyunları bayisi kontrol edildi. Denetimlerde ayrıca okul çevrelerindeki 450 şüpheli de, Genel Bilgi Tarama (GBT) ile kontrol edildi. Denetimlerde kurallara uymayan işletmelere adli ve idari işlem uygulandı. Öğrenci ve vatandaşlar denetimlerden memnun olduklarını belirtirken, ekipler de denetimlerin eğitim ve öğretim dönemi boyunca devam edeceğini söyledi.(DHA 

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.