Diyarbakır Emniyet Müdürü Kaya, görevli kadın polislere karanfil verdi

DİYARBAKIR Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentin değişik noktalarında görev yapan kadın polisleri ziyaret ederek günlerini kutlayıp, karanfil verdi. Kaya, gece ve gündüz demeden özverili..

Diyarbakır Emniyet Müdürü Kaya, görevli kadın polislere karanfil verdi
Yayınlanma: Güncelleme:

DİYARBAKIR Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kentin değişik noktalarında görev yapan kadın polisleri ziyaret ederek günlerini kutlayıp, karanfil verdi. Kaya, gece ve gündüz demeden özverili çalışmalar sonucunda Diyarbakır’ın en güvenli şehir olduğunu söyledi.

Yenişehir ilçesinde bulunan İstasyon Meydanı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen miting için görev alan kadın polisler, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve eşi Meliha Kaya tarafından ziyaret edildi. Kaya ve eşi 6 ayrı arama noktasında ve kadın timlerin bulunduğu alanlara giderek, görevli personelle sohbet etti, günlerini kutladı. Kadın polislere karanfil de veren İl Emniyet Müdürü Kaya, kadın personellerin önemli bir görevi sürdürdüğünü söyledi. Kaya, “Kamu güvenliğini asla bozdurmayacağız. En kritik görevleri sizler yapıyorsunuz. Bu zamana kadar en iyisini yaptınız. Türkiye’nin en güvenli kentlerinden biri Diyarbakır. Biz böyle çalıştıkça daha da güvenli olacaktır. Kadınlar gününüz kutlu olsun. İyi çalışmalar dilerim. Elimizden geldiğince kadın personellerimize destek oluyoruz olmaya da devam edeceğiz.” dedi.(DHA)

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.