Ak Parti Diyarbakır’da her yerde…

Diyarbakır’da göreve başlıkları ilk günden şimdiye kadar durmak bilmeden yoğun çalışmalar gerçekleştiren ak Parti il Başkanlığı seçiminin ardından adeta nefes almadan uyumadan il içi ve ilçe ziyaretlerini gerçekleştiriyor . Skm..

Ak Parti Diyarbakır’da her yerde…
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır’da göreve başlıkları ilk günden şimdiye kadar durmak bilmeden yoğun çalışmalar gerçekleştiren ak Parti il Başkanlığı seçiminin ardından adeta nefes almadan uyumadan il içi ve ilçe ziyaretlerini gerçekleştiriyor . Skm programı kapsamında dün Ergani Çermik Çüngüş ilçelerini ziyaret eden il başkanı raşit Ocak ve ekibi bugün de Diyarbakır’ın en büyük iki ilçesi olan Çınar ve Bismil ilçelerini ziyaret edecek.

bayrak yarısını devraldıktan sonra kolları sıvayan il başkanı raşit Ocak, myk üyesi,milletvekilleri , yönetim, ilçe başkanı, partililer ve Ilçe belediye başkan adayları ile birlikte ilçe sakinleri ile bir araya gelecek, hasbi haller yapacak ve iletilen sorunlara da daha önce de yaptıkları gibi ani çözümler geliştirilecek.
Gerçekleştirilecek olan kapsamlı ziyaretler sırasında vatandaş gözüyle empati kurarak sorunların bir an önce çözülmesi ve hükümet ile halk arasındaki köprünün daha sağlam inşa edilmesi hedefleniyor.
Taze kan olarak değerlendirilen ve umut veren ak Parti il teşkilatını sadece seçim çalışması ile alakalı değil bundan sonraki tüm aşamalarda aynı gayreti sarf ederek çalışmalar yapacakları kaydedildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.