AK Parti Diyarbakır’da yeniliklerin altına imza atıyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatının yaşadığı değişim sonrası İl Başkanlığına Raşit Ocak’ın, Tanıtım ve Medya Başkanlığınada Türkiye’de tanınmış iş insanlarından Veysi Kaya’nın gelmesi Diyarbakır’da hem siyasetti hem de ekonomiyi canlandırdı…

AK Parti Diyarbakır’da yeniliklerin altına imza atıyor
Yayınlanma: Güncelleme:

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatının yaşadığı değişim sonrası İl Başkanlığına Raşit Ocak’ın, Tanıtım ve Medya Başkanlığınada Türkiye’de tanınmış iş insanlarından Veysi Kaya’nın gelmesi Diyarbakır’da hem siyasetti hem de ekonomiyi canlandırdı.

Siyasette taze kan güven oluşturdu, Diyarbakır AK Parti İl Başkanlığındaki yönetim değişikliğinde daha önce il başkan yardımcısı olarak görev yapan Raşit Ocak’a devir edilmesiyle birlikte siyaset arenasında ciddi bir değişim olmasına vesile oldu.
İl Başkanı Raşit Ocak’ın kurmuş olduğu yeni yönetim Diyarbakır halkından tam not alırken, gerçekleştirmiş oldukları yüz yüze görüşmelerde sorunlara yönelik hızlı, ani çözümlerle getirmeleri ve aksiyon oluşturmaları kamuoyu tarafından taktirle karşılanıyor.
Seçim startından önce ve seçim sürecinde gerçekleştirdikleri görüşmeleri değerlendiren vatandaşlar özlemini çektikleri manzaranın aslında bu olduğunu dile getiriyorlar.

Çiğdem Kelekçi adındaki seçmen kadınların öncelikli olarak gündeme alınmasını büyük önem arzettiğini belirtirken, il yönetimin Raşit Ocak Başkanlığında aktardıkları sorunların hızlı çözüldüğünün altını çizerek şunları söyledi.
Kelekçi, “Eşim ticari taksi işletmecisi ve birçok sefer yaşadıkları sorunlarla geliyor. geçtiğimiz günlerde İl Başkanı Raşit Ocak ve Medya Tanıtımdan sorumlu Başkan Veysi Kaya’nın onları ziyaret etmesinin ardından problemlerinin çok hızlı bir şekilde çözdüklerini eşim dile getirdi. Bir taksici için hayati önem arz eden bu olaya duyarsız kalmaması bizi ziyadesiyle mutlu etti ve umutlarımızı yeşertti” dedi.

Medya ve Tanıtım Başkanlığı yoğun mesaide
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında yaşanan gelişmelerin ve zaman zaman parti il teşkilatında gerçekleşen aksiyonların hızlı ve tarafsız bir biçimde kamuoyu ile paylaşılması bir kez daha medya ve tanıtım biriminin ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu.
Başta basın ve yayın kuruluşları olmak üzere kamuoyunun bilgiye hızlı ulaşması noktasında yenilenen vizyonuyla harekete geçen Medya Tanıtımız Başkanı Veysi Kaya ise özellikle basın dünyasında heyecan oluşturuyor.
Öte yandan Türkiye’nin yakından tanığı iş adamlarından Veysi Kaya’nın AK Parti İl Başkan yardımcısı olarakta görev alması, ekonomik açısından Diyarbakır’da bir öz güven oluşturmasında zemin oldu.

Konuya ilişkin vatandaşlar yaptığı açıklamada bir iş insanının il yönetiminde görev almasının piyasalarda özgüveni sağlamak adına önemli bir alan oluşturduğunu aynı zamanda, Kaya’nın yatırımlarının Diyarbakır merkezde odaklamalarının ise ciddi anlamda pozitif yansımalara vesile olduğunu kaydediyor.

Teşkilatta her saat muhattap var
Daha önce görmeye alışmadığımız manzaralar AK Parti İl Teşkilatında vuku bulmaya devam ediyor. Daha önce parti teşkilatını ziyarete gidip muhattap arayan vatandaşlar, günün hangi saatinde giderse gitsin şikayetlerine ve taleplerine çözüm üretecek muhataplarla bir araya gelebiliyorlar.

Mustafa Kaplan, daha önce il başkanlığına gittiklerinde muhattap bulmakta zorlandıklarını dile getirerek artık günün hangi saatinde giderse gitsin seçim süreci olmasına rağmen her dakika muhattap bulduğunu vurguladı. Bununda kendilerini ciddi anlamda etkilediğinide sözlerine ekledi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.