AK PARTİ’DE 24 SAAT MESAİSİ

  Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı olarak adı açıklanan Mehmet Raşit ocak yönetimini oluşturduğu andan itibaren 24 saat esasına göre faaliyetlerine aksiyon vererek sorunların çözüm noktası haline geldi. Yerel seçim..

AK PARTİ’DE 24 SAAT MESAİSİ
Yayınlanma: Güncelleme:

 

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı olarak adı açıklanan Mehmet Raşit ocak yönetimini oluşturduğu andan itibaren 24 saat esasına göre faaliyetlerine aksiyon vererek sorunların çözüm noktası haline geldi.

Yerel seçim startı verilmeden çok önce ciddi bir kamuoyu çalışması yaparak bölgenin hassasiyetlerini tespit eden Ocak, seçimlere start verilmesi ile birlikte çalışmalarına hız verdi.

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit ocak ve yönetimindeki ekip arkadaşları her zamanki gibi  gece gündüz demeden yoğun mesai anlayışını devam ettiriyor. Gündüzleri gerçekleştirilen bilgilendirme, ziyaret ve siyasi çalışmaların ardından ağırlıklı olarak vatandaş görüşmeleri ile birlikte geceleri de saat 03.00’a kadar da gece mesaisi yapan emekçiler ve şoförlerle de bir araya geliyorlar. Bu gece de durak, durak dolaşan İl Başkanı Ocak ve ekibi kimi sorunlara anında çözüm getirirken kimi sorunları da enine, boyuna masaya yatırarak çözüm üretmeye devam ediyor.

Diyarbakır’ın belirli bölgelerinde getirilen hız sınırlamaları ve kesilen trafik cezalarını gündeme getiren ticari araç sürücüleri durak olarak değerlendirebilecekleri cep durakların azlığını deklere ettiler. Sorunları dinleyen Raşit ocak bazı bölgelere cep durakların açılmasına hemen müdahale ederek cep durakları açarken geri kalan cezai ve diğer konuları ise ilgili kurumlarla birlikte masaya yatırdı.

Sorunlarını dinlemek kadar hızlı bir şekilde çözüm üretmenin de önemli olduğunun altını çizen ocak, konuşarak değil icraatla vatandaşa ulaşmanın mümkün olacağının altın

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.