BAŞKAN BEYOĞLU FEDAKAR ANNEYLE

HDP Diyarbakır il başkanlığı önündeki evlat nöbetine katılan ve geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan oğlu Mustafa Biçer’e kavuşan Ayşegül Biçer, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun..

BAŞKAN BEYOĞLU FEDAKAR ANNEYLE
Yayınlanma: Güncelleme:

HDP Diyarbakır il başkanlığı önündeki evlat nöbetine katılan ve geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan oğlu Mustafa Biçer’e kavuşan Ayşegül Biçer, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eylemin ilk gününden itibaren her türlü desteği verdiğine dikkat çekti.
Biçer ailesini ziyaret ederek verdikleri mücadele ve evlatlarına kavuşmaları nedeniyle tebrik eden Beyoğlu, “Devletimiz güçlüdür. Bu haklı mücadelede her türlü imkanlarıyla ailelerimizin yanındadır. Bu zafer, kararlı bir duruş sergileyen anne ve babalarındır” dedi.

“Başkan Beyoğlu her zaman yanımızda durdu”
Anne Ayşegül Biçer, haklı mücadelelerine katkıda bulunan Başkan Beyoğlu’na teşekkür ederek “3 Eylül 2019 tarihinde başladığım mücadele rabbim bana zafere ulaşmayı nasip etti. İlk günden beri yanımızda olan maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, evladıma kavuştuktan sonra da evimize gelerek bizi bu süreçte ziyaret eden ilk isim oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Evlat hepimizin evladıydı, hepimizi kazandık. Rabbim diğer ailelere de evlatlarına kavuşmayı nasip eder inşallah. Mücadele sadece bizim değil, herkesin mücadelesidir. Bu zafer Türkiye Cumhuriyeti’nin zaferidir. Devletimiz, Diyarbakır emniyetimize ve tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.