DÜZENSİZ GÖÇMENLERE OPERASYON

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapıldı. Ekipler bu kapsamda çok sayıda göçmenin bulunduğu şehirlerarası otobüs terminaline operasyon öncesi..

DÜZENSİZ GÖÇMENLERE OPERASYON
Yayınlanma: Güncelleme:

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzensiz göçmenlere yönelik operasyon yapıldı. Ekipler bu kapsamda çok sayıda göçmenin bulunduğu şehirlerarası otobüs terminaline operasyon öncesi sivil polisler otogar içerisinde ve çevresinde düzensiz göçmenlerin kaldığı yeri tespit ettikten sonra operasyon başlattı.

DİYARBAKIR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE VE HUDUT KAPILARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLI EKİPLER, ÇEVİK KUVVET POLİSLERİNİN DESTEĞİYLE DİYARBAKIR ŞEHİRLER ARASI OTOGARDA DÜZENSİZ GÖÇMENLERE YÖNELİK OPERASYON BAŞLATTI. YAPILAN OPERASYONDA ÇOK SAYIDA DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANIRKEN, POLİS EKİPLERİ BULDUKLARI GÖÇMENLERİ YEMEK YEMELERİNİ BEKLEDİKTEN SONRA POLİS ARACINA BİNDİRDİ.

Polis yemek yemlerini bekledi
Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda çok sayıda düzensiz göçmen yakalanırken, hayırseverler tarafından verilen yemeği yiyen bazı göçmenlerin başında bekleyen polis, yemek bitiminin ardından göçmenleri polis aracına bindirdi.

Göçmenler sınır dışı edilecek
Düzensiz göçmenler, polis ekipleri tarafından Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğüne götürülerek yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.